FAQ review kaarten

Welkom bij de FAQ-pagina van Tap2review.nl! Hier beantwoorden we veelvoorkomende vragen met betrekking tot NFC(review) kaarten en hun gebruik. Als u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

1. Wat zijn NFC kaarten?

NFC staat voor Near Field Communication. Het is een draadloze communicatietechnologie die het mogelijk maakt om gegevens uit te wisselen tussen apparaten die zich dicht bij elkaar bevinden, meestal binnen enkele centimeters. NFC kaarten zijn voorzien van een NFC-chip en kunnen worden gebruikt om informatie draadloos te delen met NFC-compatibele apparaten.

2. Hoe werken NFC kaarten?

NFC kaarten werken door middel van radiogolven die worden uitgewisseld tussen de NFC-chip op de kaart en een NFC-lezer op een ander apparaat, zoals een smartphone. Zodra de apparaten zich binnen het bereik van enkele centimeters bevinden, wordt de communicatie tot stand gebracht en kunnen gegevens worden overgedragen.

3. Waarvoor worden NFC kaarten gebruikt?

NFC kaarten hebben verschillende toepassingen, waaronder:

  • Toegangscontrole: Gebruikt als sleutelkaarten om toegang te krijgen tot gebouwen of evenementen.
  • Betalingen: Gebruikt voor contactloze betalingen bij kassa’s.
  • Openbaar vervoer: Gebruikt als reiskaarten voor bussen, treinen en metro’s.
  • Marketing: Gebruikt voor het delen van informatie, zoals website-URL’s, promoties en contactgegevens.

 4. Heb ik speciale software nodig om NFC kaarten te programmeren?

Ja, meestal heeft u speciale software nodig om NFC kaarten te programmeren. Er zijn verschillende apps beschikbaar voor smartphones die het programmeren van NFC kaarten ondersteunen. Zorg ervoor dat u kaarten koopt die compatibel zijn met de software die u wilt gebruiken.

5. Zijn NFC kaarten veilig?

NFC kaarten kunnen veilig zijn, maar de veiligheid hangt af van verschillende factoren, waaronder het type chip en de gebruikte beveiligingsmaatregelen. Sommige NFC kaarten ondersteunen geavanceerde versleutelingstechnieken om de communicatie te beveiligen. Onze kaarten zijn gemaakt om alleen signaal te zenden en de review platform link te openen. Hierdoor zijn er geen risico’s.

6. Zijn NFC kaarten compatibel met alle smartphones?

NFC kaarten zijn compatibel met de meeste moderne smartphones die NFC-functionaliteit ondersteunen. Controleer de specificaties van uw smartphone om er zeker van te zijn dat deze NFC-compatibel is voordat u NFC kaarten aanschaft.

7. Kan ik NFC kaarten gebruiken met mijn iPhone?

Ja, iPhones hebben sinds bepaalde modellen NFC-functionaliteit ingebouwd. Vanaf iPhone 7 en nieuwer kunnen iPhones NFC kaarten lezen en gebruiken. Houd er echter rekening mee dat de mogelijkheden kunnen variëren afhankelijk van het iOS-besturingssysteem en de versie.

8. Kan de kleur op een NFC kaart afwijken van het design?

Ja, doordat er gebruik gemaakt wordt van printtechnologie bestaat er altijd de kans dat er een kleurafwijking is. Dit komt voornamelijk voor bij kaarten die veel groen gebruiken. Dit heeft echter geen invloed op de werking van de kaarten.

9. Hoelang duurt het voordat ik mijn review kaarten binnen heb?

Na de bestelling starten wij direct met productie. Mocht er onduidelijkheid zijn in de bestelling nemen we eerst contact op. Wanneer de kaarten geprint en geprogrammeerd zijn verzenden wij de kaarten via de post. Het zou normaliter tussen de 3 en 5 werkdagen vanaf bestelling ontvangen moeten zijn. We zijn hierin echter afhankelijk van de post. Wel dringen wij er op aan dat wanneer u na 5 werkdagen niks heeft ontvangen contact op te nemen met ons. Zo kunnen wij direct meekijken wat er mis gaat en dit zo snel mogelijk oplossen.

10. Zijn de review kaarten ingewikkeld om te gebruiken?

Nee, op de site is goed te zien hoe de kaarten werken. Daarnaast versturen wij de kaarten in een envelop met daarop nog eens hoe de review kaarten te gebruiken.

11. Mijn reviewkaart doet het niet. Wat nu?

Neem contact met ons op. Wanneer een kaart het niet doet kunt u deze naar ons opsturen waar wij dit controleren. Wanneer het probleem opgelost is ontvangt u opnieuw uw reviewkaart. Wij testen de kaarten na programmeren dus dit zou nooit moeten voorkomen, echter mocht dit toch eens plaatsvinden dan weet u dat u geholpen wordt.

12. Waarom is het de ene keer reviewkaart en de andere keer review kaart?

Voor Google!

13. Kan ik ook zakelijk bestellen?

Iedereen bestelt via de webshop. In jouw administratie kun je de kosten opgeven en btw aftrekken. Aan onze kant wordt betaalde btw ook weer afgedragen. LET OP! Vul je bedrijfsnaam en kvk nummer in bij de bestelling.

14. Waarom werkt een review kaart niet?

Reviewkaarten worden voor verzending altijd gecontroleerd. De kaart werkt dus wel, maar er zijn omstandigheden waarin het proces niet werkt. De technologie is hetzelfde als bij contactloos betalen. Dit werkt niet als er dik materiaal om de pas zit. Ditzelfde geld voor telefoons. Wanneer er een dikker hoesjes omheen zit werkt het niet altijd even goed. Laat je klant dit weten en ze kunnen even snel het hoesje los maken en tegen de pas houden. LET OP! Bij de camera van je telefoon DAAR zit het NFC gedeelte. Dit is wat je tegen de pas moet houden. Op het kaartje zelf zit de chip ongeveer op het plaatje van de hand met telefoon.

15. Waarom zijn Google Reviews belangrijk voor mijn bedrijf?

Google Reviews zijn essentieel voor elk bedrijf. Met Google klantreviews kunnen klanten hun ervaringen delen, wat helpt om vertrouwen op te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken. Een Google review bedrijf met veel positieve beoordelingen wordt beter zichtbaar in zoekresultaten en lijkt betrouwbaarder. Het actief verzamelen van Google klantreviews en hierop reageren, versterkt de online reputatie van een Google review bedrijf. Positieve Google Reviews stimuleren de groei en zichtbaarheid van je onderneming. Door te investeren in Google klantreviews, laat je zien dat je geeft om de mening van je klanten en streef je naar excellentie in dienstverlening.