Algemene voorwaarden Tap2review.nl

1. Toepasselijkheid

1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, leveringen en overeenkomsten tussen Tap2review.nl (“wij”, “ons” of “de webshop”) en de klant (“u”, “de klant” of “de koper”) met betrekking tot de producten en diensten aangeboden via de website www.tap2review.nl (“de webshop”).

2. Bestellingen en Aankopen

2.1. Door een bestelling te plaatsen op onze webshop, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

2.2. We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren om welke reden dan ook, inclusief maar niet beperkt tot productbeschikbaarheid, foutieve prijsinformatie, vermoedelijke fraude of enige andere reden.

2.3 Omdat er gebruik gemaakt wordt van printertechnologie bestaat de kans dat een kaartje een licht afwijkende kleur heeft. Indien de kleur niet bevalt is het mogelijk de kaarten retour te sturen, echter bent u nog steeds verantwoordelijk voor de retour kosten. Om dit te voorkomen vermelden wij hier dat dit voorkomt bij kaartjes met veel gebruik van groen.

3. Prijzen en Betalingen

3.1. Alle prijzen op de webshop zijn vermeld in Euro (EUR) en zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

3.2. Betalingen worden verwerkt via veilige betalingsgateways. U dient volledige en accurate betalingsinformatie te verstrekken.

4. Levering

4.1. Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. De geschatte levertijd is hierbij 3 tot 5 werkdagen, maar kan in enkele gevallen worden overschreden. Mocht een bestelling langer duren dan 5 werkdagen neem dan direct contact op.

4.2. Eventuele vertragingen in de levering, buiten onze controle om, geven u geen recht op schadevergoeding of annulering van de bestelling.

5. Retourbeleid

5.1. We accepteren retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van de producten, mits ze onbeschadigd zijn wanneer de producten retour komen.

5.2. U bent verantwoordelijk voor de kosten van retourzendingen.

6. Intellectueel Eigendom

6.1. Alle inhoud en materialen op de webshop, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s, ontwerpen en software, zijn eigendom van Tap2review.nl en zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

7. Disclaimer van Aansprakelijkheid

7.1. Hoewel we ons best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, geven we geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie op de webshop.

7.2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies voortvloeiend uit het gebruik van onze producten, diensten of informatie.

8. Onafhankelijkheid van Platformen

8.1. We willen benadrukken dat Tap2review.nl op geen enkele wijze is verbonden aan of geaffilieerd is met de verschillende platformen waarvoor we reviewkaarten aanbieden. Onze producten zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en we vertegenwoordigen de genoemde platformen niet.

9. Wijzigingen in de Voorwaarden

9.1. We behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De meest recente versie van de Algemene Voorwaarden is altijd beschikbaar op onze webshop.

10. Toepasselijk Recht

10.1. Op deze Algemene Voorwaarden en alle overeenkomsten tussen u en Tap2review.nl is het Nederlandse recht van toepassing.

Door gebruik te maken van onze webshop en onze producten te bestellen, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op via [mailons@tap2review.nl].